KÄRRINGKRÄMPOR!

seriöst jag känner mig som en zoombie just nu. vilat i soffan sen efter jobb och jag blir fan inte bättre, tur som fan att läkarbesöket kommer nu på fredag. jag ska begära ALLA prover som man kan ta och jag går inte därifrån utan medicin eller remiss till någon annan. nu får de vara slut med detta jävla kärringsyndromet. pallar inte med det längre!

nya plågor : öronvärk, täppt borre, halsont, tryck ovanför ögonbryn samt värk bakom vänster öga!

dagen har ju inneburit jobb, jobb och jobb. ett ointressant möte angående nytt schema och lite uppdateringar kring diverse regler som inrättats. YEAH? fun? NO!

jag har föresten bestämt mig för att gå på visning på en lägenhet, känns jävla bra och jag vill verkligen fixa iordning och renovera och göra det till MIN, MIN och åter MIN! känns väldigt bra och roligt. därför ska jag ny fortsätta kolla på äntligen hemma för att kanske få lite tips, HÖHÖ!





den där snickaren BJÖRN, han är något av en drömkille, UJUJ sicken karl!


 


JAG ÄR HOOKED!

ja, som alla vet så är jag en MW torsk, BIG TIME!

need proof?



tänk om man hade dessa dollares på kontot, UJUJ!

JAKTEN PÅ MÅTTBANDET!



måste sluta med den här jävla tillgjorda "kärring-rösten".
det är DON Luciano på "tapen" om ni undrar.

ATT SHOPPA PÅ NÄTET!

är INTE bra, jag har inte shoppat på år och dagar på nätet och det innebär alltid en risk att ge sig ut på den giganstiska marknande och det extremt stora utbudet som finns, det är verkligen livsfarligt och jag vet innerst inne att jag ALDRIG och då menar jag ALDRIG borde utsätta mig själv för detta eldprov. jag är en svag människa och har svårt att stå emot allt som erbjuds. men i vanliga fall så shoppar jag alla "leftovers" och rea erbjudanden som finns och kammar hem skitkläder som jag verkligen ångrar att jag beställt och som jag sedan inte skickar tillbaka, MEEEN nu är det gjort. FAN OCKSÅ! jag har shoppat och det blev inte billigt kan jag säga er men de är de lätt värt när jag vet vad jag får och vad jag verkligen suktat efter. jeans hittade jag, men vågar inte beställa så de får jag köpa i butik istället på plats i omklädningsrummet. men jag har nu funnit lite smågrejer som jag verkligen kommer använda. så, nu pratar vi inte mer om de utan nu får jag sätta mitt oekonomiska sinne på prov och verkligen spara ihop dessa cash tills räkningen ska betalas. men det löser sig alltid och en så länge bor jag fortfarande hemma och pengar kommer finnas?! HAHA!

          

skorna va bra pris på men resten vet ni ju att det kostar, men såna här raringar får man aldrig nog av och går aldrig ur modet och det kommer alltid till hands PLUS att det passar till allt, så nu har jag försvarat mig tillräckligt.

LÄKARBESÖK, CHECK!

nu har jag bokat läkarbesök, fuckin finally huh?

på fredag smäller det!

smuldoktorn är det svårt att få tid hos så jag får ringa runt idag/imorgon för att hitta en mottagning som kan ta emot mig för undersökning, eller så kanske farbror doktorn kan skriva en remiss? jag hoppas på det bästa!




blir nog ett litet blodprov för att få reda på mer!

FADERN I HUSET TALAR!

hockeyn pågår för fullt nu, ikväll och i denna stund är de final, VM-FINAL!

min far växlar från att somna till att helt plötsligt sätta sig upp och göra ifrån sig lite märkliga ljud. jag och min bror fnissar och väntar på vad nästa "uttryck" ska bli. detta har vi snappat upp hitills.

"h o ho h o ho h o"

"fan kanadickerna!"

kanadickerna säger jag förvånat... ?

"ja, kanadickerna och amerikanarna, man säger ju så, fan haru inte hört det förut?!"

HAHAHAHAAA pappa lilla.


MISSION ACCOMPLISHED!




det gick jättebra trots lite gnabb, men han är fan duktig! imorgon blir det samma procedur.

GISSA UPPDRAGET!

KVÄLLENS UPPDRAG BLIR "ROLIGT". låt höra, en vild gissning?







LEDTRÅD perhaps?



ett stycke kattmun



undra hur mina händer kommer se ut efter denna behandling?! *GULP*

HELGEN SOM GICK!

ja, den gick i arbetets tecken denna vecka. och det har gått jävligt smärtfritt måste jag säga. förutom att jag känt mig oerhört trött och haft feber och hållt mig uppe på febernedsättande piller. igår, lördag sov jag fram till kvart över nio efter jobbet. jag vägrade vakna och mamma försökte i en hel timma innan jag äntligen tog mig upp. efter de vart de borstning av nötterna och sedan tillbaks till soffan igen. idag har jag ändå känt mig något piggare men som sagt, piller tar bort symtom och då kan man köra på BAH vilket inte heller är bra eftersom jag känner mig helt körd nu igen. SUCK... men imorgon är jag ledig och ska boka tid för undersökning för att ta reda på vad det är jag har funnit som INTE ska vara där. jag är rädd, mycket rädd och äckligt orolig och nojig, precis som vanligt. för såhär blir jag när det vankas läkar undersökningar. SANDRA ÄR EN WUSS! en feeeeeeting wuss ;)


lägenhetsletandet pågår och jag anmäler intresse så fort jag hittar något. men frågan är BOSTADSRÄTT eller HYRES? fan va svårt det ska vara att bestämma sig. hoppas jag blir kallad på den i hökis i varje fall. nära mitt gamla hem!


NÅVÄL NÅVÄL

ÅH HITTADE DENNA!



nu vill jag minsann köra lite 80's "fot-till-fot" dans INKLUSIVE händer.

NYA TILLSKOTT!

jag skulle vilja ha lite nya tillskott i min minifamilj


         



nå va tycks? inte så dumt va? AW!

HÅRD DAG.

i sandras liv today. hela styrkan på jobbet idag var på den grymma föreläsningen idag. den är verkligen heeeeelt underbar. jag kommer ihåg att jag skratta så mycket så jag grät. hade verkligen gjort mycket för att gå på den igen. meen nej då, jag arbetade istället ute på fältet.. stannade kvar och jobbade lite extra, kom hem vid sju. DÖD, totally! jag är extremt trött denna vecka, extremt verkligen. jag har verkligen NOLL ork.. tror jag är inne i en liten dipp om jag ska vara ärlig. och då är det inge kul och skriva blogg heller direkt men rätt skönt och spy galla över eller kanske låta sina fingrar glida runt som en löpeld på tangenterna..... PUNKT PUNKT. tomhet eller fylld av något? så svårt och sätta fingret på det, satt och tänkte en sväng när jag tog några extremt djupa bloss vid molkomsbacken idag på en bekväm sten (HEHE) att "VAFAN SANDRA?!!" jaa, och sen då? kom nog fan inte längre. man behöver acceptera det man känner, bekräfta sina känslor och sedan se framåt. och ta mig fan va de hjälper när jag gör så istället för att gräva ner sig i mina egna tankar. "jaha nu känner jag såhär, okej.. varför..? jahaa, bra! jag har känslor och kan känna, fine! nu blickar vi vidare". finns ingen mening med att sitta och fnula och tänka och vrida och vända på saker och ting. INGEN som helst mening. deala me känslorna. BRA TACK HEJ! oh yes, så sååå ligger det till.


ACCEPTEEEERA MERA!


nu vill jag göra nå skoj ;)

INTE NOG MED DET.




DETTA TING, ger mig en stadig ångest. det pågår en stegräknartävling på arbetet och jag har NOLL lust att ens vara med. HAAHA men vafan, kommer inte upp i många steg om man sitter här så jag kanske ska ut och "stega" bort lite ilska och oro istället. låter som en ultimat idé. steg ETT, steg TVÅ, TRE, FYRA.

VA LESS JAG BLEV.

har verkligen insett att denna boendeform inte längre kommer att kunna fungera, helt seriöst. det går bara inte. man lever för tätt inpå varandra och jag bor som ni kanske förstått i en tresits soffa i mina föräldrars vardagsrum. jag orkar inte längre med att inte ha något privatliv, orkar inte med att ha en mamma som vars största intresse är sitt jävla arbete och en farsa som bara går runt och skriker på mina katter, min bror och mig. jag orkar inte längre med det här. en lillbror som sitter och skriker i sitt rum när han spelar tvspel med sina dumma jävla nördkompisar. USCH! inte ens på jobbet får man vara ifred från sin familj då mor är min arbetsgivare. USCH! jag mår inte alls bra i huvudet idag, känner mig jätteledsen och verkligen deppig, såhär har jag inte kännt sen dagarna efter jag kom hem från thailand. nej fifan va tröttsamt och känna såhär. känner mig inte peppad eller pigg på något. känner mig kvävd och less på allt. "men hitta på nåt då?" jo som vadå? jag vill ha lust och känna mig pigg och glad, inte nån jävla surfitta som bara gnäller. jag är orolig över min mamma, hur hon mår och hur det här kommer att sluta. allt jag vill ha är ett eget hem så jag ändå får lite distans och avstånd ifrån mig själv och min familj. jag klarar inte av att leva i oreda och stök. DET GÅR INTE! nej, ska man ta och dra något gammalt över sig kanske? HAAHA. lets fuckin do it. har spytt klart nu känner jag ;)

kom och rädda mig någon fööör fan!



MJAAAU!

JUST FOR YOUR INFO!

så är skottskadan kvar!



haha, jo man ser det lite vagt minsann! ;)

TESSIRES ÄR HEMMA!

haha, ja den lilla filuren är hemma igen med daniel. kändes för jävla sjukt när hon ringde igår på jobb, jag förstod ju inte ens att de var hon, utan babblade på? vafan, haha. men nu är dom hemma och det gillar jag verkligen kan jag säga er! men känns fortfarande underligt och höra hennes röst i telefonen, jag hörde helt seriöst att det inte va hon, även fast hon sa "Hej det är therese!" HAAHA sjukaste på länge. nu vill jag bara åka till kransen och få mig en kopp kaffe i deras soffor!



ÄNTLIGEN!

URK!

NEJ nu får det vara nog om gnällande mage, haha! idag har det varit hemskt faktiskt och jag kan inte ställa min egna diagnos på nätet med hjälp av att söka på google, funkar inte i längden.. eller? HEHE. när jag kom hem och hade ätit middag så kräktes jag kaskader, bara spruta ut. (MUMS?) känner mig febrig, yrslig och allmänt ofokuserad med blicken. detta börjar bli jobbigt nu känner jag och ja, förstör lite av allmäntillstånden då magknip, illamående och ett jävla bubbel och äckelpäckel i magen ständigt ligger och gnager. så, vi får se om det finns tid att boka in imorgon annars får jag väl sätta mig på akut tiderna och få en remiss då jag antar att en gastroskopi kan bli aktuell?! FYFAAAAN säger jag bara. eller så är det något annat man drabbats av men vad vet jag inte, oerhört trött på det i varje fall. har lyckats hålla mig vaken idag efter jobb och inte sovit nåt så jag hoppas på en god natts sömn inatt.

vildsvinsinfluensa eller? haaaha. nej för fan.

ny dag nya tag imorgon!



denna groda fotade jag i SV i cirka 10 minuter, jag undrar om han lever idag med tanke på alla blixtar och skit som den stackarn fick utstå, men det jag vile säga var följande: "gör som grodan, lev på hoppet!"

STRAWGUBBE.

jo jag köpte strawgubbar igår, tänkte jag skulle prova MEEEEN dom var ju inte goda. vart så sjukt besviken på gubbarna, men smakade ändå alla just för att vara på den säkra sidan att eventuellt någon av dom små kunde vara goda, men njea. smaklösa som aldrig förr om jag ska vara ärlig. nej, så bara skit!



jag ska ju vara snäll mot min mage och det var jag ju INTE nu kan jag säga, AJJ! men nu är det dags att nanna eller försöka i varje fall, har lekt med katterna och lyckades skrämma iväg dom på ett jävla roligt sätt, HAAHA!

NÄR JAG VAKNADE.

imorse så fann jag mina ludna vänner under täcket, HAHA.. under täcket minsann!

   

ursäkta dom röda ögonen på kissarna, diva ser ju för fan ut som om hennes huvud i gjord i lego eller nåt. tranformerskatt? så jäääävla kantigt! RAAAOWR.

BLOODY SUNDAY!

jaha då var söndagen kommen i den vanliga ordningen på veckan. igår så tänkte vi att vi skulle "uteservera" lite grann och förtära lite öl i solen, men som vanligt så vart de lite sent och flickor som inte var klara i tid *HOST* så vi kom in vid nio men mysigt ändå, tänkte att vi tar snaps som vanligt.. trevligt där nere på deras "Innegård" men fullproppat med folk så vi fick stå där och klunka lite bira, jävla gott var det. vi hängde kvar ett tag och kvällen passerade, vi gjorde ett snabbt besök på kvarnen (JA JAG VET) men vi drog efter bara några minuter, det va inte riktigt nå drag där om man säger så. så vi dansade lite granna eller ganska mycket och hade allmänt myspys, jag tyckte det var mycket trevligt faktiskt!



   

alex och kejty, flickorna små. little k har skaffat sig en ordenligt "bang" vilket ger henne ett "äldre utseende" enligt alexandra som spekulerade hur vida hon gillade den eller inte.


KLICK! "ALA" THAISTYLE.

haha, slängde fram tidningen på bordet och skulle sätta ner kaffekoppen när jag såg det, det här makabra fyndet!

såg lite kul ut, ljuslyktorna som jag köpte till mor och far och sen nån makapär med en happy buddha på, blev lite inramat och fint tyckte jag, lite thai!



och sen kan jag ju meddela herrskapet att jag är en klumpig människa sen födseln och jag minns hur mycket jag spillde kaffe på våra kakelplattor hemma i sweden village, jämt så droppade jag antingen på golvet eller på självaste tessires. och självklart så gör jag det hemma.



oh no its not PEE fellas! pure coffee


LET THE GAME BEGIN.

ja, återigen mina kära katter har ju äcklig andedräkt så man nästan dör när man kommer nära dom. luciano är värst! men alla katter i denna familjen behöver göra rent tänderna. men en tandborste på dessa katter är bara att glömma och man vill ha händerna kvar i livet så jag har nå införskaffat plaque off! som ska motverka problem i munnen. GREJEN ÄR att detta pulver som är nå alger av något slag stinker lika äcklig det, då jag undrar hur i helvete katternas andedräkt ska bli bättre, ohwell.. har nu kört med detta på alla katter, blandat i det i lite blöt mat, MEN FAN ska ni veta att dom rynkar på nosen och känner att det är nå fuffens med maten så går dom runt ett varv runt skålen och tittar lite på mig som om jag vore dum i huvudet. (HEHE) men dom käkar upp det till slut. nu ska man märka resultat efter 3-8 veckor så detta är ju en lång kur men jag hoppas verkligen detta hjälper nu.

PEACE from me kitties.

       
lucci sniffar, smillan sniffar och diva tar sig en sniffs.



herren på täppan placerar sig så LÅNGT ifrån denna burk som möjligt.


KISS OCH BAJS!

ibland undrar jag verkligen om mina katter har normala magar eller om dom brås på sin matte? för bajs/piss påsen idag var sjukt stor med tanke på att jag tömde innan jag gick och la mig igår, vilket var hyffsat sent inatt - MYSTERIUM! eller så är det bara det att dom skiter mycket. who gives a fuck? :D



bajs, bajs och kiss, kiss och kiss, hihi! ska jag tillägga att detta är en tre liters fryspåse med så ni inte går runt och tror att jag tagit ett "skal" till något cigg paket eller så, nej precis. SÅHÄR mycket var det gott folk.

hits