Jag känner att det närmar sig!

Det är väldigt svårt att återberätta som ni kanske kan förstå, men som sagt man vill ju att alla ska kunna ta del av det man verkligen har varit med om, så att alla nära och kära kan se hur man har det! 

Vi har nu varit i Thailand i 2 veckor, och det känns såååå mycket längre på något konstigt sätt.. Man har ju kunnat skaffa sig ett hederligt liv här borta bara på dom här veckorna har man kunna skaffa sig rutiner, fixa med lägenheten, man har sina platser ja ni vet.. Man känner sig hemma.. Det som känns bäst för just mig är lugnet, det ständiga lugnet man har.. Man slipper allt som har med stress att göra och man tar allt med en "HMM" och man gör en sån där "å-fan"- min, du vet som det inte spelar någon roll.. Man ska ju börja sin resa med ro, sen landar man. Jag har landat kan jag säga.

Lite minnen jag vill dela med mig av
Landat i BangkokJag och Therese vid Kohsan roadUnderbaraste Daniel och Therese

Igen, igen igeeeen

Haha, vart var jag?
JO, Lamai.. Det var där vi hamnade först och vi hade bestämt oss för T & D's gamla bungalo hak, Sea Breeze..
Där skulle vi bo, och det gjorde vi, i 3 dagar om jag inte minns heeelt fel.. Och dom dagarna sov vi fanimig bort. Men skönt var det, man hade landat och man kände att man kunde slappna av och då så klart sooooover man. 

 Vi hade våran beach- dog där som bor och hänger på stranden. Charlie heter hon, luuuvli dog.
Jag köpte korv åt henne och hon fick sig lite korv varje dag.. Hon hade behövt duscha men den fick man strunta i ;)



Efter en natt med aldeless för lite sömn och med TOK för mycket chang i kroppen så skulle vi ta oss till Sweden Village, där vi bor nu, det kalas regnade ute och var kaos, fick knappt tag i en taxi för att komma till chaweng för att möta upp Johan som skulle ta oss till vårt boende.. Jag själv kommer ihåg SHIT av denna resan eftersom jag sov oavsett vart vi befann oss i väntan på att komma fram, i skräddarnas affär på golvet, dyngsur.. Ute ståendes med backpacker, SALOMON och datorväska, ah YOU name it.. Jag droppa ner i sängen sov som en stock och sen var det ny dag :D


Vi kör en backflash!

JA, då har vi återigen försovit oss, vi skulle upp vid halv tio idag för att åka till Lamai till Erik för att kolla på hus.
Meeeeeen vi sov lite för länge, tar det imorgon istället!

Nåja, nu när man har landat här i Thailand måste man ju återberätta lite grann av det som har hänt, ni vet dom där intrycken man har fått och det som etsat sig fast på ens näthinna.. Vilket var häftigast? Vad kommer du aldrig glömma?
Haha finns ju så mycket man vill berätta om allt, men det blir bara föööör mycket text.. Jag kör in några bilder så blir det bäst. Vi landade ju i Bangkok först och var där i 5 dagar innan vi tog flyget mot Koh Samui där vi är nu, där vi har vår fasta punkt! Bangkok var så jävla enormt och maffigt, går inte att beskrivas ens.. Måste verkligen upplevas!
Haha här är vi i BKK som dom kunniga sägerHär strosar Tessires och hennes Daniel runt på gatan där vi boddeTherese ääälskar starbucks, UNDERBART kaffe!Sitter och käkar god thai-mat och pimplar singha, det är vi duktiga på!Tur man gillar thaikäk!



Vi tog även en trip till China Town men tyvärr så regnade det ganska kraftigt under den tiden och jag valde heeelt fel väg, så jag kommer aldrig få välja väg i Thai nå mer, Heeehe.




Vi bodde på ett ställe som heter D&D i Bangkok, som även gick under namnet "bordell/hor/smuts-rummet".
Jag fick liksom känslan av att jag var en prostituerad när jag var där inne, men det funkade utmärkt ändå, vi var ju ute en del på stan så det fick man tåla!

Vi alla undrar hur och VARFÖR jag fick för mig att packa om min 85 liters väska?


Som sagt vi hängde en del vid Starkbucks och klunka kaffe, men vägg i vägg fans även en liten bar... AKA Sunset bar, där hängde vi ganska flitigt och duktigt må jag säga.. Det dracks öl, VR, buckets och My Thai.. Jag gillade verkligen det stället, trevlig personal och mysfaktor, plus att dom  då hade en del katter och det gör ju att det blir plus i kanten, även fast dom andra tycker dom är skabbiga!



Vi spelade en hel del massa biljard och det gör vi fortfarande när vi får chansen, hehee



Sen har vi ju våran utflykt som vi verkligen, verkligen hade sett fram emot. TT.... THE TIGER TEMPLE
Jag känner mig lite sådär att säg inget så har du inget sagt, haha
Stooor besvikelse var det i varje fall.. Men jag fick klappa på tigrar och bli biten av tigerungar, så jag älskar det, men själva trippen var för mycket turistjippo, men va hade man tänkt sig.. Egentligen?



Det var det jag har att säga om den backflashen, nästa steg blir tiden i Lamai!

Åter igen..

Vi börjar alla om på nytt ibland, eller hur?
Men detta ska inte vara någon slags pånyttfödelse eller reinkarnation av något slag.
Det är inte det jag är ute efter, utan jag lever nu.. idag

Men det jag undrar är hur jag ska sammanfatta detta år som snart är gånget..
Finns inte mycket att tillföra, men än att jag har knegat som en vanlig svensson, och gjort det jag ska..
Jobba, äta sova.. för att återigen vakna upp och möta en dag av arbete..

Sen en dag, så skulle två av mina bästa vänner besluta sig för att göra en resa, en utomordentlig resa genom Asiens underbara värld.. Visst tänkte jag: "plöj igenom det ni kan på 2 veckor"......
Men så blev de absolut inte, utan dom begav sig av.. Långt bort dit bara vi (svensson- bor) skulle kunna drömma om.
Dom drog till London körde en mellanladning för att få feelingen, sen till Hongkong. . för att fortsätta sin resa till Singapore, för att sen sätta segel mot Malaysia.. OCH SEN, kände dom för att dra en tur mot Vietnam.. känna pulsen, kambodja va nästa hak att sätta en knappnål på kartan på.. för att efter den resan dra den stora skutan mot det mytomspunna Thailand. Vi alla visste.. Jag kände det på mig.. Paradiset var nära för dom..
Efter sex veckor var dom hemma.

Jag satt fast hemma och kunde bara fantisera i min bitterhet och saknad efter dessa två.
Väl hemma började dom planera nästa resa.. Dom skulle flytta...... Flytta till Thailand, och med i deras bagae var jag inräknad. 
Lilla jag, jo frööööken Kuittinen. Vi bokade våra biljetter i februari till den 2:a november och här är jag..

Sitter i det mytomspunna landet. Lämnade familj, vänner och älskade katter bakom mig för att göra det som kommer bli det största i mitt liv.. Hoppas jag.

Jag behöver ett första inlägg som ni kan förstå.. Innan jag välkomnar er till det stora, och detta är väl en ganska bra förklaring varför jag gör det jag gör idag.. (mer info kommer senare)

Jag kommer för evigt vara tacksam för Therese och Daniel för denna resa.
Låta mig följa med på en del av deras resa är något sjukt, någon helt otroligt.. obeskrivligt.


Vi kör nu.. okej?

hits