Fartfylld helg?

Jaha, då var det dags för söndags mys.. Jag spanar såklart in dom ensamma mammorna som söker, pinsamt men jag har fan börjat gilla detta program, haha! Undrar verkligen om dom hittade någon ny "pappa".. verkar tveksamt men jag gluttar ivrigt vidare!


Nå, helgen då? Well man var ju långledig denna vecka eftersom kommande vecka så nalkas det ju jobbar helg såklart, yeaaaah. Fredagen var huur bra som helst, började med att det var dags att hälsa på mina kärleksmonster i Märsta hos underbar Maria, och självklart ställde min trogna följeslagare Pimz aka Tessan tuss med på den långa färden, men det gick snabbt och var skönt att få komma ut på "landet" lite grann. Maria mötte oss med varm famn och bjöd på fika och bulle. Tänk att få leva som hon gör, ett hus en fin man, massor av katter och två graciösa hundar och ett litet barn i magen, lyckat huh? haha, im gonna have the same some day. Jag vill ha missarna nu, va jobbigt och lämna dom små men ja.. hang in there Sanz!


Efter kattresan så begav vi oss mot stan, till pimz D och skulle käka i kungskrillen såklart, GODASTE kycklingfilén i stan, JUUUM, satt som vanten. Efter ett tag damp lilla änz förbi och vi skulle ha en mysig idolkväll som vanligt, med snacks och vin in midsummerkränzeeen.. Det var verkligen lyckat måste jag säga. Vi hade som vanligt rätt om vilken deltagare som skulle åka ut.. Vi har lärt oss efter alla dessa år hur det fungerar! Vart ännu roligare när Daniel och hans lilla söta kusin Roger kom förbi efter jobbet, det vart som vanligt singstar på hög jävla nivå och allmän skön stämmning. När natten började ta ut sin rätt och det var dags att lägga sig så fick man ju konstigt nog lite mys och en sängkamrat på soffan, FIFAN va man märker att man saknar det goda i livet när man väl upplever det. Lite kärlek och ömhet sitter aldrig fel när alkoholen har gjort en lite halvkåt, haha!

Lördagen var mycket seg, tillbringade dagen i soffan.. och kvällen?Jag och pimz krängde lite käk från farsta strandsmackan sen somnade vi.. Seriöst, jag BODDE i soffan hela lördagen, men var jag så bakis? HAHA


Idag har det varit jääävla mysigt, tillbringat tid med mamma och bror. Vi shoppade litekläder åt brushan och mamma bjöd på tacos. Upptäckte sen att jag har grymma blåmärken på armen, VAFAN har jag gjort? Börjar undra om jag vart lite väl omkramad av denna snubbe när vi var ute förra helgen.. ? Han va lite väl aggressiv.. äckligt ser det ut i varje fall, haha.. och mamma säger "Sandra, vem fan har gjort det där.. du har absolut inte slagit i dig, VEM HAR GJORT DET?!?!?!"  hahaha.. "eeh.. jag vet inte?

CHECK,PLEASE?

Jahaaa.. och vart tog tiden vägen? Ja, vafan det va ju nyss onsdag och nu lider torsdagen mot sitt slut.

Vaknade för en gångs skull gaaanska så nyter och glad, på soffan då såklart.
Dagen på jobb har varit helt okej, mest nöjd är jag då med att jag ABSOLUT inte skulle ta någon av dom jävla kanelbullarna som låg i vårat kök på jobbet, vilka jävla bullar säger jag bara, MEN NEJ, karaktären sandra.. TÄNK först, handla sen ;) kanel däremot, det är jag torsk på, den kryddan kan man ju fan krydda livet med om man vill, älskar den ljuvliga doften av denna bark-krydda.. FÖRESSTEN, ett tips, köp minikeso, ett äpple och kanel, blanda detta så har du ett bra mellanmål eller ett substitut för godis? (myass)




Väl hemma då, det är här jag tänkte VI KÖR PÅ CHECKLIST, okej prio ett vad kan det vara?
1. Städa för i helvete, CHECK! = jag damsög lyan och fixade badrummet.
2. Plocka ihop denna jävla tvätt, för det är ju tvättstuga idag, CHECK! = all done, PLUS att jag har slängt in alla mina skor i tvättmaskinen idag, fan känner mig lite orolig men jag hoppas att dom håller.. dom behöver rustas upp såhär inför mörkare tider, det ska SKIIINA om dom like some new shiiiiet. (dokumentera resultatet perhaps?)
3. Vafan vad det då? vi säger CHEEECK på den med = We'll figure it out later.

Slängt i mig en god skål med underbart uppvärmd soppa, Keldas that is.. ljuuvligt krämig och sådär pikant!



På vägen till tvättstugan, konkandes med mina ikea kassar stöter jag på en DYNGrak karl som jag hade hört skrika så fort jag steg utanför porten, man fryser ju till när man hör något som skrämmer en direkt, pang boom!
Han stannade till när han såg mig, täntke "Nu är det kört, ooorka". Men mannen sa med den ljuvligaste rösten och snällaste ögonen "ska damen verkligen tvätta såhär sent på kvällen, kommer det gå bra?" jag bara "HUUUH?" så fnissade jag till och svarade vänligt "jotack min herre, detta kommer gå bra". Trippade vidare med tanken "varför döma så pass snabbt", kontra.. jag stiger ut utanför porten, hör vrål och skrik och fylla i luften, jag möter honom och fryser till.. hm, går ju på automatik tyvärr. Oh well, får tänka lite mer på det här ;)

NEEEEEEEEEEEEJ, nu är det om katter på hitta hem på tv4, OHYÄS!

Kiiitzeeeri & kitz

AH, jag blir galen jag vill ha mina katter nu!

orka ens börja snacka om att jag inte har uppdaterat nu, har hört en jääävla massa klagomål senaste tiden, MHM ;D

Idag har man jobbat, och även fast jag kanske kirrade 3 timmars sömn inatt så gick det relativt bra och fort.
i löööve my storforsplan.
EFTER JOBB så att säga var det ju solning såklart, och jag måste bara tillägga hur mycket jag älskar att springa som en svans efter pimz när hon ruuuusar igenom alla jävla affärer i farsta centrum.. "vi tar en runda i centrum, va? jag skulle behöva det och det och det" så rycker hon tag i allt va hon tycker ser snyggt ut. "OH, den här.. faaan va snygg, njea, men hårfärg, ah fan va dyr den va här, ne vi checkar nästa ställe iställer det gäller att vara sparsam du vet nu när man har resan och allt att tänka på.. nej fan, neej jag tar ingenting av det här.. AH.. ne kom så går vi skrutt!" HAHAHAHAHA jag dööör av garv inombords ;)
i alla fall för fan, vart en solning, bränd som vanligt (såg att det va det jag skrev i det senaste inlägget(3000f.Kr) med, HAHA) krängde en  burgare på BK..

Väl hemma, kikade jag in mailen som maria skickat ang. siameslinjen, då jag ska ställa ut mina vackra underbara katter i december.. DENNA LYCKA SOM JAG KÄNNER för dessa jävla kattjävlar är enorm. TOTAL. märks det? haha

Ska försöka få ordning på min mors liv, hennes hälsa och hennes livsstil, därav har jag beställt träningsgrejjs till henne, NU JÄVLAR äiti.. lets hit it.. i have faith in you muuuum, you can do it!

På fredag ska jag hälsa på mina underbara katter hos maria, kan det inte bara bli v.44 snart.. AH!
Har inhandlat, ett stycke transportbur.. ett klösklätter-träd för den yngre varianten några muwsar och en katt-sands spade.. mycket mer ska köpas, men vafan i've got the tiiime..


Kommit på en sak, så kul nu när jag alltid parkerar mitt arsle här vid datorn vid den här tidpunkten.. har alltid samma saker hos mig.. DVS 2 fjärrkontroller till tv:n ett stycke mobil, försvarets hudsalva, en dosa general och hemtelefon tillsammans med ett glas loka eller ramlösa.. är jag skön eller?

hits