Kan det vara värsta tisdagen ever?

Haha, så kändes det i morse när ag dundrade in i lokalen i morse, fan, jag var sen idag med.. eller sen och sen men halkade efter med ett tåg, iiinte bra sandra!

en sjuk, oh yeah tänkte jag.. bara ringa morsan, lämna dom hemska nyheterna och redan då kände jag att hennes dag var förstörd.. ah orka, jag orkar inte se min mamma förfalla längre jag gör inte det.. det gör så ont i mig att hon inte förstår själv, eller hon förstår men hon vill inte acceptera att det nu börjar närma sig botten, att hon inte pallar längre.. men för henne är det ett nederlag och det verkligen lyyyyser igenom, man ska inte misslyckas, man ska INTE ge upp, sån är hon.. usch, jag mår inte bra av detta alls!

haha, men om man ser på dagen överlag så har det varit full fart från morgon till eftermiddag.. när klockan va 16.15 gick jag och pimz från lokalen, halvsuddiga ögon och med total kortslutning i huvudet kände jag att det inte ens fanns ork att sola solarium, då är det illa.. men vi tog en tripp i centrum, inte köpt något klädesplagg på jag vet inte huuur länge, men inte fan hittade jag någonting för det.. hittade en hel drös med kläder och provade, men som sagt jag är allergisk mot omklädningsrum, ska fan sluta prova kläder eftersom jag inser att kläderna inte ens passar innan jag ens fått dom på mig, haha! nåväl, det vart ingenting.. trött jag blir på mig själv ;) jag borde fanimig byta klädstil totalt eftersom det inte finns någonting som jag trivs i längre.. mjuksdräkt i velour? haha, oooorka.

när jag kom hem så fanns lilla jasmina på hallmattan och jamade och välkomnade mig "hem".. så söt så.
jag fixade iordning mig en "geggsallad" och sänkte ner mig i soffan, och somnade pangbooom verkligen, vaknade av att jag var så jävla huuuungrig, helt sinnessjukt  hungrig, tänkte "vafan nu?" så jag var ju tvungen att nalla på ostkakan, haha.. oh så gottis de va :D och nu sitter man här.. ska väl "hyvla" av fejjan som känns allmänt smutsig och börsta tänderna och krypa ner i sängen med korsord.. ah myste av bara tanken, hihi!

ah, imorgon blir det träning med piiiimz, guuud va skönt.. ska nog ta och färga håret också, och tviiiinga mig och sola..

nåååväl (nya favvisordet?) haha.. tack och adjöööö

Måndag börjar veckan med sägs det? (del 2 )

Jaha, så var det måndag igen.. ? Ååååter igen, fan va man lever me rutiner måste jag säga.

Söndagskvällen va jävligt "svårsomnad" om man nu kan uttrycka sig på det sättet, haha.. jag kom hem hyffsat sent och tänkte "yes, nu lär man väl somna ganska så gott och snabbt" men icke.. väl hemma tänkte jag att man kollar in beckfilmerna som ååååterigen verkar vara kanal 4:as största satsning genom tiderna, men nej hade redan sett den 2 gånger så det var ju bara att zappa vidare, jag lovar er att zappandet har blivit en stor hobby i mitt liv, haha leta i tv djungelns breda skog efter den peeerfekta kanalen, men tror ni att dt går? neeej.. nåväl, jag kollade lite tellie, men förstod snabbt att det var dags att nanna kudde ändå.

Kirrade det här med fejzet och "börstade nötterna" tog mitt glas med vatten och sänkte mig ner i sängen tillsammans med korsord, och där fastnade jag, stirrade till på klockan och då va hon fanimig 01.00 tänkte, shiiiet.. time to sleep.. och visst somnade jag, nångång, ha!

well, sen då? jo vaknade som vanligt vid samma tidpunkt och samma plats.. haha "imorse var jag sängliggande" kan fortfarande inte låta bli att skratta när jag hör den frasen som en tantalooona alltid säger till mig på jobb, haha.. så jääävla roligt och klockrent.. Upp stiger jag och flyr till kaffebryggaren för att brygga det första morgonkaffet samtidigt som fötterna tar mig till vardsagsrummet och dom första nyheterna måste ses, eller i varje fall "höras" medans jag tassar runt i lyan. Well denna morgon va inte riktigt som vanligt, med tanke på att jag har en katt som jag passar för tilfället.. så FORT som fan sprang jag till köket, såg till att kissen fick färsht vatten, ny färsk mat och lite extra sliskomat som hon kunde mumsa på under dagen.. Nu behöver man inte bara sköta sin egna toalett utan även hennes.. ner och rota bland sanden för att hitta nattens skörder, haha.. hur kan dom skvätta så mycket jävla sand överallt.. och ändå lyckas något litet pisstänk hamna på mitt vita badrumsgolv, haha.. skank? MHM. haha, men som sagt.. vi börjar få bra kontakt nu.. 

Dagen på jobbet? well ingen sjuk.. som tur va.. men kände mig ändå inte så motiverad till att jobba.. känns tufft men ändå så går dagen fort precis som vanligt.. besökte lite nytt och lite gammalt.. variation förnöjer? 
plingade till pimz. vi hade inte riktigt styrt upp vad vi skulle ha till lunch idag.. jag upptäckte att pimzah inte hade någon lunchbox idag så då blev man ju glad.. vet ni vad det blev? haha en lilla bas sallad.. som vanligt, juuhum.

jahaa.. och sen då? well.. arbetstiden tog slut och man begav sig hemmåt.. stannade en snabbis på vivo, kollade in va dom hade för erbjudande och som vanligt hittade man lite smått och gott.. det fanns även tvättid, ill be damned.. så nu ska jag bege mig dit.. det blir 4 KALASFULLA jävla tvättmaskiner, meen bra det.. :D

kanske dyker upp nåt viktigt senare ikväll, isåfall? ill let you know!

föressten, katt ska jag skaffa me.. ah, längtar!



illa uppdaterat, men ändå 22:52
kom precis ifrån tvättstugan, im done!
till min förvåning har han med stort H loggat in på msn och skrivit.. verkligen skriiivit.. hm, vafan är det med snubbar btw? haha, hajjar nada.. "ne, ville bara prata lite grann".. ajo, verkligen, så pass dum är jag ändå inte. haha!

oh gez säger jag bara, jag är färdig att däcka i min nybäddade säng, veeerkligen.. sitter och drar lite donell jones låtar föressten.. riktigt bra sängmysare måste jag säga.. gettin all cooosy n stuuuff.. är glad att jasmina och jag kommer överns.. hon har kommit fram och luktat på mig, strukit sig emot mig och allmänt kissevänlig, just nu ligger hon på vardagsrumsmattan istället för under sängen, känns bra..

imorgon är en annan dag? som man brukar säga.. och så är det ju..
jag känner mig lycklig idag, verkligen.. inga negativa känslor över huvudtaget.. utan bara nääästan friii..
har inte många att tacka för det kan jag berätta, det där samtalet för 2 veckor sen fick mig att vidga vyerna liiite grann i varje fall.. när man kommit fram till att mycket hänger på en person och man bryter med "denna" person så försvinner tonvis med frågor och massvis med ågren, verkligen.

som sagt, tack pimz n änz för det bra samtal vi hade under denna sena lördagsnatt.
hoppas någon orkar stötta mig bara, inte bara känns "ah, ooorka" vill aldrig bli en sån människa.
jag är på väg mot en ny början, trust meee feeellas, this time its fooo' real.


som sagt, kötta inte sönder de ;)

Uppdate maybe?

kanske var dags för en liten uppdatering?

Har varit medlem på denna sida i 2 år, kan det stämma? Ta mig fan så stämmer det.. Går jag tillbaks och läser dom gamla inläggen ryser jag till då jag SNABBT som fan slängs tillbaka till dom gamla tiderna och dom gamla känslorna.. ? Haha, har man mognat och kommit till insikt? Weeell, vem fan vet ;D

Denna helg har bara svishat förbi, fredagen bjöd på en jävla massa.. Jobbade en heldag, hem vänta på katten som jag skulle va kattvakt åt.. In i duschen, sänkte en öl på fastande mage (not good at all) haha, sen iväg hem till pimz för att äta en utomordeeentlig middag tillsammans med ääänz.. smaka ljuvligt, men ack så mätt man blev.. Kvällem bjöd på skratt och lek, jaa.. då menar jag sällskaps spel som kanske inte direkt är min specialité men vafan, jag försöker vara lite optimistisk och kämpar, men fan.. just ja, vi körde rappakalja.. för er som inte hajjade det kanske ;D en del gick på mina gudomliga förklaringar om helt medeltida ord, haha! well som sagt.. drack för mycket som vanligt och däckade sådär gulligt med öppen mun som vanligt... EUW!

bjöds på en del vattenpipa me, vilket resulterade i en jävligt slemmig och torr hals dagen efter.
Morgondagen, då lördag morron vafan inget att snacka om.. Ohfifaaan vilken jävla huvudvärk man vaknad emed, sent på dagen med.. haha, vankade in i sovrummet där pimz låg och skrek att "KNÄCKEBRÖD SKA JAG FANIMIG INTE HA" hahaha jag höll på att dö av garv inombords, tänkte väl att det va dags att kränga en grym fet pizza, vilket vi gjorde.. men de va fanimig inte smärtfritt, haha tog en tugga.. la mig ner och sen vila en stund.. ha herregud.

meeeen  i alla fall... Åsa var det ja, vi träffades, har inte träffats på 5 år men ändå så känns det som vanligt? är inte det absurt? seeeriöst.. sinnessjukt, va som vi snackat igår.. vi eller rättare sagt JAG fick ner 2 öl, började bli seg.. opch fick me henne hem, YES tänkte jag.. nejrå, haha.. vi hade så trevligt, gaggade halva natten.

NÅVÄÄÄÄL, söndag.. ja, va trevligt, hel dag med pimz och danne och bort till V-H haha til hans syrra och familj, och äääntligen fick man träffa denna omtalade beeebis, albin.. oh hujedaaamig.. ville kidnappa honom samtidigt som man kanske sa fel namn dårå, men vafan gör man? är inte van att dricka cider ;P haah nerå.

Åter igeeen, jag sitter me denna blogg, kanske kan bli nåt av de.. Vi får se.. nu vart detta ett ytligt och ganska så opersonligt inlägg, meeen i alla fall, ni hajjar va jag menar.. :) enjoy the riide som vi brukar säga..

Och du, den där.. ja du vet.. HAHAHAHA.. jag känner mig fri.. thank GOD

ey, peace!

hits