Ledig dag

Jaha, så var man ledig idag då.. och det ska kännas skönt?

Inte när jag har helgen framför mig fyllt med arbete. Dagen trodde jag skulle börja bra, med tanke på ledigheten.. Men som vanligt vaknar man klockan 08.05 och känner att magen vill ha i sig mat. Och då får man stiga upp, finns ju inget annat man kan göra. Redan dagen innan var det bestämt att vi skulle bada idag och sola då förståss, så kejty ringde vid tio tiden och frågade när det var dags att bege sig. Visst det var skönt när vi kom ner till vattnet och fläkte ut våra nakna kroppar på bryggan, inte en enda själ va där när vi kom om vi bortser från dom 3 killar som skulle iväg och fiska men kunde inte hitta rätt båt dom skulle använda "Men det finns ju så många röda båtar", fick mig ett litet mentalt fnissanfall. Vi glassade och badade så gått det gick, va länge sen vi badade så som vi gjorde idag. Att ÄNTLIGEN få vara lite barnslig idag va skönt. Stå på händer, flyta, leka "strandad val" kana ner för alg-bergen och att inte förglömma HOPPA FRÅN AXLARNA! Fyfan va roligt det är, några dykningar fick plats också, long time när försökte sig på något sådant graciöst. Vi begav oss hem efter att det började blåsa -för- mkt, hem, slängde i mig käk, tog en dusch medans pastan kokade och sen iväg och handla. Bröd, frukt? Det va de eller? Haha.

 

SÅ kom det, samtalet jag väntat på i 1 veckas tid. min ÄLSKLING ringde, finally. Och det var kärlek på nytt, blev nästan tårögd när jag hörde hans snuffsiga stämma "hej wuwie" finns inge vackrare än min underbara älskade Dani. Well 7 månader, bra jobbat killen vi är på god väg. Älskar dig min molntuss, du vet att mitt hjärta tillhör dig. Hoppas han inte blir uppäten av den där jävla hajen i Kroatien. Wellwell.

Hm, surfade in på axelsons.se och kikade ubildningar här om dagen, och så fanns det där, det jag var intresserad av, medicinskt fotvård.. Jag var nästan tvungen att smaka på ordet tyckte det lät lite lyxigt till och med. Hm, är det värt 50.ooo kronor? JODÅ ta mig fan det är det.

I alla fall, kvällen lider mot sitt slut och teven kallar på mig. När jag lutar mig tillbaka och tänker på den här dagen känns det bra, jag känner att jag mår bra. Det duger i alla fall. Och det är huvudsaken att det bara är så få små negativa tankar som har funnits idag. Mer tar vi imorgon.

Det nalkas eventuellt picknick imööööra.


Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!


hits